Benvenuto Ospite: Login Registrati
Città selezionata: Tutte le citta Cambia Città
Condividi questo annuncio su:

Depo alumini   
Inserzionista: Mercury
Prezzo: 81.000,00€
Citta': Brescia
Zona: in provincia
Telefono: 0307751645

 
Descrizione
 
Depo alumini

Depo alumini e perbere nga:
- Lëndë e parë: rrotulla shiritash alumini me një peshë të vlerësuar 57.594 kg, të llakuara me bojë ushqimore dhe jo të llakuara, gjerësi midis 95 dhe 803 mm dhe trashësi midis 35 dhe 80 mikronë
- Produkte gjysëm të gatshme: këto janë kryesisht produkte të gatshme në shtyp, ende të pa ngarkuara në depon e PF. Përbëhet nga nr. 35 kuti kartoni dhe përmbajtje, rrotulla letre alumini në tabelën e shtypit me një peshë të vlerësuar prej 2.076 kg
- Depo e produkteve të gatshme: kartona që përmbajnë kontejnerë dhe kapakë (drejtkëndëshe, rrethore, të shtrirë), rrotulla alumini për ruajtjen e ushqimit (rreth 700 copë), produkte të tjera alumini

-Paketimi: mbështetëse, kartona, kuti

- Skrap: rreth 6,600 kg skrap dhe bërthamë alumini
- Produkte që nuk përputhen

Shitja e një pjese të vetme do të bëhet në ankandin online në 27 Janar 2021, duke filluar nga një çmim bazë prej 81,000.00 €.
Shikim i mundshëm me caktimin e mallrave në Manerbio (BS). Na kontaktoni për më shumë informacion mbi shitjen, mallrat dhe për të caktuar termin!

 

   Contatta l' Inserzionista
 
Il tuo nome:
La tua Email:
Messaggio:Condividi questo annuncio su:Link sponsorizzati Pubblicizza il tuo sito qui
Video Divertenti - CranioLeso.it
I migliori video di sigle cartoni animati, video animali, ridoppiaggi, mondo gialappas, spot, parodie, sigle telefilm, trailer...
  Altri annunci in questa categoria

3R Distribution - Casette in legno
0,00€
DALLA TAVERNA AL TETTO
180.000,00€
Bar avviatissimo
130.000,00€
VIDEOTECA AUTOMATIZZATA SELF 24/H
9,00€
GREZZO DA RIFINIRE CON TERRENO
30.000,00€
MegaVoce Social Network
Partners
Pubblicità